© 2017 - 2023, Nettbutikkguide.info, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Norske nettbutikker
VELG KATEGORI

Nettbutikkguide.info - Artikkel
Nettbutikkguide.info
Kjøp lamper og lyskilder på nett – enkelt og greit
De aller fleste nordmenn handler allerede alt fra dagligvarer, klær og elektronikk til biler og eiendom på nett.

Det betyr selvfølgelig også at lamper og lyskilder er tilgjengelige på nett, og det er svært enkelt å handle nye lamper via nettbutikker som Lampefeber – uten å måtte kjøre til butikken, lete etter riktig vare eller stå i lange køer.

Det du må huske på
I utgangspunktet er det enklere å handle på nett sammenlignet med en fysisk butikk, fordi du kan sammenligne forskjellige alternativer på en enkel og grei måte. Likevel kan det være noen små fallgruver du bør være klar over:

  • På nett er det ekstra viktig å følge med på type sokkel og hvilke pærer du egentlig trenger. I en butikk vil du kanskje se det på utstilte lamper, men på nett bør du altså ta en rask titt på hvorvidt sokkelen er E27, E14 eller noe annet.
  • Pass også på hvilken type ledning lampen har. Denne faktoren er lett å overse, men kan være relevant når det gjelder hvorvidt du kan installere lampen selv eller ikke.

Gigantisk utvalg i alle prisklasser
Det brede utvalget er en av de store fordelene ved netthandel. Det er helt enkelt ikke mulig for en tradisjonell fysisk butikk å matche produkttilbudet til en nettbasert forretning med fokus på akkurat lamper og lyskilder.

Det betyr også at du finner lamper og lyskilder i alle prisklasser på nett. Uansett om du trenger en designlampe i luksusklassen, eller bare enkle armaturer eller plafonder til en billig penge, vil du finne et alternativ som passer.

Alle moderne lamper kan benyttes sammen med LED-pærer, dessuten finnes det også mange lamper med integrert LED-lyskilde. Et avsluttende tips: det er faktisk på tide å ta med slike integrerte løsninger i vurderingen.

LED-lyskilder har utviklet seg til å ha like lang levetid som selve armaturen, og integrerte lamper er en praktisk løsning.
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide
Om oss
Lamper og lyskilder på nett
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bøker
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker
Nettbutikk konkurranser
Ingen grunn til å vente - Vinn iPhone 15 i dag!
Vinn gavekort hos Jula.no! Verdi 3.000,-
Vinn gavekort hos Kid Interiør! Verdi 3.000,-
Vinn gavekort hos Kitchn.no! Verdi 3.000,-
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.