© 2017 - 2023, Nettbutikkguide.info, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Norske nettbutikker
VELG KATEGORI

Nettbutikkguide.info - Artikkel
Nettbutikkguide.info
Er de mulig å handle et komplett kjøkken på nett?
De aller fleste nordmenn gjør «alt» selv på nett – fra å handle dagligvarer til å skreddersy feriereiser eller møbler. Men hva med kjøkken, er det i det hele tatt mulig å tegne, designe og kjøpe et komplett kjøkken på nett?
Det finnes mye inspirasjon på nett – men kjøkken er fortsatt komplisert

Alle de store kjøkkenleverandørene har selvfølgelig nettsider med mye informasjon og inspirasjon. Det gjelder kjøkken fra både de store kjedene og mer spissede kvalitetsleverandører, her kan du for eksempel se mer om utvalget til AUBO Kjøkken.

Samtidig er det få leverandører som legger hele sortimentet tilgjengelig for nettbestilling, og det er sannsynligvis ikke uten grunn. Det finnes noen enkle ferdige pakker å kjøpe fra noen leverandører, men et skreddersydd kjøkken er vanskeligere å finne på nett.

Hvis du mot formodning finner en forhandler som lar deg tilpasse et kjøkken som passer akkurat riktig, da kan du være sikker på at du må bekrefte opptil flere ganger at målene som er lagt inn er riktige – og at du tar fullt ansvar for eventuelle feil.

Inspirasjon på nett, og skreddersøm med en kjøkkenkonsulent
Det er veldig smart å finne inspirasjon til et nytt kjøkken på nett, og kanskje til og med lage noen egne grove skisser basert på moduler og mål du finner på nett.

Samtidig er det definitivt lurt å benytte seg av en tegnetime med forhandleren av kjøkkenet, og i mange tilfeller er det også et absolutt krav fra leverandøren.

En kjøkkenkonsulent vil kunne sette sammen forskjellige deler på en måte som ikke bare fungerer i hverdagen, men dessuten benytter de forskjellige mulighetene kjøkkenet har fullt ut. I tillegg vil kjøkkenkonsulenten kunne samkjøre selve kjøkkenleveransen med en rekke andre faktorer og håndverkere – fra hvitevarer til rørlegger.

Kort oppsummert er det mye du kan bestille helt selv på nett – men kjøkken designes fortsatt best sammen med fagfolk.
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide
Om oss
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bøker
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker
Nettbutikk konkurranser
Ingen grunn til å vente - Vinn iPhone 15 i dag!
Vinn gavekort hos Jula.no! Verdi 3.000,-
Vinn gavekort hos Kid Interiør! Verdi 3.000,-
Vinn gavekort hos Kitchn.no! Verdi 3.000,-
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.