© 2017 - 2023, Nettbutikkguide.info, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Norske nettbutikker
VELG KATEGORI

Nettbutikkguide.info - Artikkel
Nettbutikkguide.info
Forskjellige skrivere å velge mellom
Det er mange husstander som eier en enkel skriver, selv i et alt mer digitalt samfunn. Akkurat skrivere er kanskje ikke den produktgruppen som utvikles raskest, men det skjer likevel noen forandringer i markedet.

Blekk og laser som dominerer markedet
I dag er det i grunn bare blekk- eller laserskrivere som er aktuelle for privatpersoner. Det finnes enkelte spesialskrivere med andre løsninger, som for eksempel termoskrivere. Likevel gjelder det spesialiserte bruksområder, og det er uten tvil blekk og laser som er mest aktuelle for vanlig bruk i hjemmet.

Blekkskrivere er førstevalget for en majoritet av privatkundene, og det skyldes både pris, enkelthet og fleksibilitet.

Pris per utskrift vil generelt være noe høyere enn ved bruk av laser, men ved å passe på å kjøpe rimelige blekkpatroner kan det være mulig å redusere denne ulempen. Blekkskriverne er ofte subsidierte av produsenten, noe som gjør dem rimelige i innkjøp.

Samtidig tar de ikke mye plass på hjemmekontoret, og det finnes en mengde fotopapir og andre produkter som fungerer sammen med blekk.

Laserskrivere er kanskje mest aktuelle for privatpersoner som over tid vil skrive ut et relativt høyt antall sider. De rimeligste laserskriverne konkurrerer med blekkskrivere i mellomklassen når det gjelder pris, og dessuten kan laserskrivere ofte produsere utskrifter raskere.

Trådløs utskrift er mer eller mindre obligatorisk
Tilnærmet alle skrivere på det norske tilbyr noen form for trådløs utskrift, og vanligvis er tilkoblingen svært enkelt både fra stasjonær PC, laptop og mobil.

Det er kanskje særlig muligheten for tilkobling til flere enheter som gjør en trådløs løsning mer eller mindre obligatorisk, det blir helt enkelt for kronglete å bare kunne skrive ut fra en enhet via ledning.

Dessuten er det vanlig med andre, mer eller mindre nyttige, skyløsninger – som for eksempel utskrift ved å sende en e-post til skriveren. Slike funksjoner vil likevel bare gi marginal nytte for de aller fleste vanlige forbrukere.
Forskjellige skrivere å velge mellom
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide
Om oss
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bøker
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker
Nettbutikk konkurranser
Ingen grunn til å vente - Vinn iPhone 15 i dag!
Vinn gavekort hos Jula.no! Verdi 3.000,-
Vinn gavekort hos Kid Interiør! Verdi 3.000,-
Vinn gavekort hos Kitchn.no! Verdi 3.000,-
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.