© 2017 - 2023, Nettbutikkguide.info, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.info. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Norske nettbutikker
VELG KATEGORI

Nettbutikkguide.info - Artikkel
Nettbutikkguide.info
Billigere drivstoff med kredittkort
Ved å bytte ut bankkortet ditt med et moderne kredittkort når du fyller tanken på din bensinstasjon, så kan du faktisk spare ganske mye penger.

Mange slike kort har nemlig forlokkende drivstoffbonuser som gjør at du kan spare flere tusen kroner i løpet av et år, bare ved å bytte betalingskort. Det koster nemlig ikke noe å bruke et kredittkort, forutsatt at du betaler for deg før rentene begynner å løpe.

De beste kredittkortene på markedet har en bonus som tilsvarer over en innsparing på over 80 øre per liter bensin man fyller (med dagens pumpepriser på 14-15 kroner/literen).

For en gjennomsnittsfamilie vil dette utgjøre ganske så store summer på et års tid, og derfor anbefaler vi egentlig at alle nordmenn skaffer seg et slikt "bensinkort".

Det finnes mange forskjellige typer bensinkort. Enkelte kan kun brukes hos spesifikke kjeder, mens andre igjen er mer generelle og kan brukes på tvers av stasjonene. Du skal neppe ha noe problem med å finne et kredittkort som passer ditt behov.

Det gjelder å tenke på at pengene man bruker på kortet må tilbakebetales innen den rentefrie betalingsutsettelsen har passert.

Hvis ikke vil de pengene man har spart opp på drivstoff bli "spist opp" av det man blir nødt til å betale i renter. Ingen god idé det, altså!

Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikkguide
Om oss
Billigere drivstoff med kredittkort
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bøker
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker
Nettbutikk konkurranser